Seokjudaemun

Seokjudaemun, cea mai mare stâncă in forma de cap de elefant din Coreea, a fost mult timp pretinsa ca parte a peisajului Insulei Heuksan, dar este de fapt una dintre cele opt peisaje pitorești ale Insulei Yeongsan.

InsulaYeongsando sau Yeongsan , este una din 359 de insule din Parcul National Dadohae la sud de Jeolla. Este o mica insula, populația sa este de 43 de persoane adica 23 de familii. Puțini coreeni știu  aceasta insula, deși este aproape de Insula Heuksando sau Heuksan…la doar 10 minute. Mai mult de 180.000 de oameni viziteaza Heuksan în fiecare an. În Yeongsan, există doar 300 -500 de vizitatori în fiecare an.

Cu toate acestea, lucrurile au început să se schimbe anul trecut. Garduri de piatra au fost create și casele părăsite au fost transformate în case pentru cazare. Peretii sunt impodobiti cu modele florale. Satul de pe litoral este acum plin de viață după ce a fost transformat într-un sat eco-turism, datorită unui „sat de lux”, proiect pus in practica de Korean National Park Service.

(delicatesa-Skate fermentat)

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s