Filmul de week-end- Always

„Always” este o poveste de dragoste sfasietoare dintre un fost boxer, Cheol Min (So Ji Sub) si o operatoare de date de la o companie telefonica, Jeong Hwa (Han Hyo-joo) care si-a pierdut vederea intr-un accident. Filmul este o combinatie intre scenele de lupta feroce si scenele triste si pline de dragoste dintre cei doi.

Datorita trecutului sau intunecat, Cheol Min pareseste ringul de box alegand sa duca o viata cat se poate de obisnuita. Ziua lucreaza ca manipulant de marfa pentru o companie de distrubutie a apei, iar noaptea are o slujba cu jumatate de norma ca paznic intr-o parcare. Intr-o seara obisnuita, ce nu prevesteste niciun eveniment important, o intalneste pe Jeong Hwa…ce se intampla de aici in colo va las pe voi sa descoperiti!

Ce va mai pot spune este faptul ca trebuie sa vedeti acest film !!!!

Anunțuri

5 gânduri despre ”Filmul de week-end- Always

  1. Elena zice:

    Absolut superb filmul! M-a impresionat foarte tare. Actorii sunt excelenti, iar povestea nu mai spun…Un film de nota 10 care merita vazut!

  2. Yoo-ha zice:

    La Multi Ani, Happy Birhday, Saeng-il, Kwon Sang Woo, oppa! Ieri a fost ziua ta de nastere! Saranghaeyo, I Love U so much and I Like U so much! For Ever! U’re the Best!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s