Filmul de week-end- Always

„Always” este o poveste de dragoste sfasietoare dintre un fost boxer, Cheol Min (So Ji Sub) si o operatoare de date de la o companie telefonica, Jeong Hwa (Han Hyo-joo) care si-a pierdut vederea intr-un accident. Filmul este o combinatie intre scenele de lupta feroce si scenele triste si pline de dragoste dintre cei doi.

Datorita trecutului sau intunecat, Cheol Min pareseste ringul de box alegand sa duca o viata cat se poate de obisnuita. Ziua lucreaza ca manipulant de marfa pentru o companie de distrubutie a apei, iar noaptea are o slujba cu jumatate de norma ca paznic intr-o parcare. Intr-o seara obisnuita, ce nu prevesteste niciun eveniment important, o intalneste pe Jeong Hwa…ce se intampla de aici in colo va las pe voi sa descoperiti!

Ce va mai pot spune este faptul ca trebuie sa vedeti acest film !!!!

5 gânduri despre &8222;Filmul de week-end- Always&8221;

  1. Elena zice:

    Absolut superb filmul! M-a impresionat foarte tare. Actorii sunt excelenti, iar povestea nu mai spun…Un film de nota 10 care merita vazut!

  2. Yoo-ha zice:

    La Multi Ani, Happy Birhday, Saeng-il, Kwon Sang Woo, oppa! Ieri a fost ziua ta de nastere! Saranghaeyo, I Love U so much and I Like U so much! For Ever! U’re the Best!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s