Timpul pentru reluari…

Se pare ca asa este, uitandu-ne in programul TV atat la Euforia Tv cat si la TVR1…si…mai nou pe TVR2 !

TVR 2 a inceput sa difuzeze drama istorica „Taramul dintre vanturi” !

Ursitoarele au hotarat un destin napraznic pentru Muhyul, nepotul lui Jumong (fondatorul regatului Goguryo). Tatal, regele Yuri, ii insceneaza fiului moartea, pentru a evita o tragedie. Dar Muhyul scapa si creste fara a-si cunoaste familia si adevarata identitate. Cum reuseste Muhyul sa devina, peste ani, al treilea rege din Goguryo, cunoscut ca regele Daemushin (Marele Zeu al razboiului)? De ce plateste el victoria cu propria-i fericire?

De luni pana vineri de la ora 07:40

Pe lista actorilor din aceasta drama se numara si Song Il Kook…deci, trebuie sa il vedeti!

 

Ne mutam pe TVR1, unde astazi a reinceput drama istorica „Pictorul de la curte”!

La inceput o sa aveti o mare surpriza deoarece „pictorul” este defapt…o pictorita. In Coreea anului 1766, pictorul curtii imperiale, Kang Su-hang, membru al Academiei de Arte Frumoase, este gasit mort. La scurt timp, sunt gasiti morti Seo Jing, un alt membru al aceleiasi importante Academii, dar si sotia sa.  Mai multe pe:https://simplesteph.wordpress.com/2012/08/21/legendele-palatului-pictorul-de-la-curte/

Desigur il veti recunoaste imediat pe Bae Soo Bin in rolul regelui dar si pe Moon Geun Young in rolul lui Shin Yoon Bok! De luni pana vineri de la ora 17:40.

image

 

Euforia Tv redifuzeaza drama „City Hunter”!

Serialul se bazeaza pe romanul de success al lui Tsukasa Hojo. Actiunea are loc in Seul, anul 2011. Lee Yoon Sung este un proaspat absolvent al MIT care lucreaza la o firma de telecomunicatii internationala, numita Blue House. El planuieste sa se razbune pe cei cinci politicieni care sunt responsabili de moartea tatalui sau biologic. Pentru a-si duce planul la bun sfarsit, apeleaza si la ajutorul tatalui adoptiv, Lee Jin Pyo. In cele din urma, Lee Yoon Sung devine un paznic al orasului.
Pe scurt, actorul ce interpreteaza personajul principal este Lee Min Ho…deci, cum am spus si in cazul lui Song Il Kook: „trebuie sa il vedeti!”

De luni pana vineri de la ora 07:40!

Anunțuri

3 gânduri despre ”Timpul pentru reluari…

  1. ecoarta zice:

    M-aş fi bucurat să fi redifuzat Regatul vânturilor pe TVR1, seara, şi Pictorul… pe Tvr 2! Cred că nu au bani nici de…, dar să achiziţioneze filme bune! Coreene, evident! Am auzit că au scos de la naftalină filme americane de acum o sută de ani. Foarte bine, să se uite ei la ele!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s