Impotriva sortii

Drama ne prezinta, intr-un mod mai direct sau indirect, felul oamenilor si cum pot face rau altora din ambitie…mai exact pentru a fi mai „sus” decat ceilalti. Dar cu siguranta acestia nu stiu faptul ca, cu cat urci mai mult (pe „spatele” celorlalti) cu atat de tare te va durea cand vei cadea…

Mai exact…

Povestea serialului îl are în prim-plan pe Shin Tae-hwan, directorul unei mine din oraşul Taebaek, în anii ’60. Ambiţia fără margini îl îndeamnă să-l ucidă pe cel care-i stă în calea către succes, Lee Ki-chul. Coincidenţa face ca soţiile celor doi să nască în aceeaşi zi, în acelaşi spital, fiecare aducând pe lume un băiat. Dornică de răzbunare, o asistentă care fusese sedusă şi apoi uitată de Shin schimbă copiii între ei imediat după naştere, schimbându-le, astfel, destinul.

Serialul a rulat şi în Japonia, la un an după lansarea din Coreea. Anumite scene au rulat în cinematografele din opt oraşe japoneze, printre care Osaka şi Hiroshima, spectactorii putând intra gratuit. Aceste vizionări au fost dedicate protagonistului Song Seung-jeon, la aniversarea celor 32 de ani.

Distributia

Premii

2008 Korea Drama Festival Awards
2008 MBC Drama Awards

Serialul incepe astazi, de la ora 23:00 pe TVR2!

Lasă un răspuns

Completeaza detaliile de mai jos sau apasa click pe una din imagini pentru a te loga:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Schimbă )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Schimbă )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Schimbă )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Schimbă )

Connecting to %s