Doua Saptamani

 

Un om pe nume Tae-San (Lee Joon-Gi) își trăiește viața fără noimă. Este acuzat de crimă pe nedrept. Între timp află că are o fiică ce suferă de leucemie. Timp de două săptămâni el se luptă să își salveze copilul.

 

Cu opt ani în urmă, Tae-San and In-Hye (Park Ha-Sun), a fost implicat într-o relație. La acea vreme, Tae-San era o membră a unei bande criminale și lucra pentru Moon Il-Seok (Jo Min-Gi).

 

Într-o zi, Moon Il-Seok i-a ordonat lui Tae-San să acopere o crimă de a sa. El a refuzat, dar Moon Il-Seok l-a amenințat că îi va ucide iubita însărcinată. Tae-San a fost de acord să recunoască acea crimă și să facă închisoare, dar înainte de asta își duce iubita într-o clinică pentru a face avort. Ea nu îl mai recunoaște și nu știe de ce Tae-San este atât de schimbat. Avortul nu are loc, dar Tae-San nu știe acest lucru.

 

După ce iese din închisoare se întâlnește cu fosta iubită ce îi cere să facă un test de sânge căci copilul lor era bolnav de leucemie și avea nevoie  urgentă de un transplant. Testele confirmă că cei doi sunt compatibili, dar la un moment dat este arestat de doi detectivi și este învinuit de crimă.

Distributia

Anunțuri

3 gânduri despre ”Doua Saptamani

  1. Andrea zice:

    Daaaa….e super!!! L-am vazut si eu pe Euforia tv;)si e chiar frumos:)cei de la Euforia, se intrec pe sine, ne ofera tot ce e mai nou din k-seriale!multumim pentru articole:)

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s