The Heirs-Mostenitorii

Atat au asteptat fanii lui Lee Miin Ho, din Romania! Visul a devenit realitate! Cum am mai spus si pana acum, Euforia TV continua sa ne surprinda cu cele mai „calde” drame coreene…nici bine nu s-a terminat „Heirs” in Korea, ca deja a aparut si la noi…ce mai urmeaza?! „Three Days„? „You came from the stars„? „Inspiring Generation„? Sa speram! Pana atunci, uitam la „Mostenitorii”!

Despre ce este vorba?

Este o comedie romantica despre viata unor adolescenti care fac parte din „spuma societatii” si se pregatesc sa devina directorii unor mari firme din Korea. Printre povesti cu haine, bijuterii si tot felul de lucruri scumpe dar si viata „grea” a bogatasilor, isi face loc o fata inocenta, saraca si satula de joburi part-time, pe nume Che Eun Sang. Aceasta se indragoste de Kim Tan, un adolescent bogat, dar cu un suflet mare.

„The Heirs” inca mai este foarte cunoscuta in Korea, si nu numai. Actorii au primit numeroase premii (cele mai multe Lee Min Ho) si sper sa placa si publicului roman!

Distributia:

Reclame

3 gânduri despre ”The Heirs-Mostenitorii

  1. pufa1pufa2 zice:

    Nu are cum sa nu placă aceasta drama.Ce vrei mai mult decat prima iubire vazuta prin mai multe perechi de ochi , o vointa rar intalnita de a rezolva problemele a eroului principal si nu in ultimul rand o imagine magnifica ce cuprinde foarte multe nume sonore frumoase din show bizz-ul corean.Daca nu ma insel este retransmis acum , la inceput de 2015.
    Mie mi-a placut pana la soare si inapoi (adica foarte mult).
    Il am descarcat pe hard si aproape saptamanal imi revad scene memorabile.Si acest lucru imi insenineaza saptamana urmatoare.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s