Kim Hyun-joong acuzat!

Actorul si cantaretul Kim Hyun Joong a fost acuzat ca a batut-o pe iubita lui de nenumarate ori in lunile mai, iunie si iulie, potrivit rapoartelor mass-media.

Iubita acestuia -care a dorit sa ramana anonima- a raportat abuzul fizic la sectia de politie Songpa. Aceasta a spus ca se intalneste cu Kim din 2012 si pe tot parcursul relatiei au avut numeroase altercatii cauza principala fiind „femeile din viata artistului” A mai sustinut ca a  fost lovita cu pumnii si cu picioarele si un urma batailor a ramas cu vanatai. Ultima data s-au certat din acelasi motiv insa urmarile au fost mai grave: s-a ales cu o coasta fracturata.

In urma celor intamplate, agentia din care face parte Kim Hyung Joong a declarat: „După confirmare [cu Kim Hyun Joong], am constatat că e adevărat ca s-au cunoscut in 2012, dar au început sa se intalneasca în urmă cu câteva luni …in timpul relației cei doi au avut un schimb dur de replici. Intr-adevar au fost certuri, insa nu e adevărat că au existat agresiuni fizice continue sau că a fost bătuta în ultimele două luni,asa cum a raportat.”

In ceea ce priveste coasta fracturata agentia sa replicat: „Lupta fizica s-a intamplat o singura data si in niciun caz nu i-a fost fracturata coasta.”

Care e adevarul?! Nu stim sigur, dar sa speram ca va iesi la iveala…

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s