Al doilea serial coreean filmat in Romania!

Aceata zi este de bifat in calendar, deoarece este una speciala: azi se filmeaza al doilea serial coreean in Romania! Subiectul dramei este usor de ghicit: cu si despre vampiri!

Astăzi se filmează în centrul Sibiului părți din serialul sud-coreean „Blood”, regizat de Ki Min-Soo. Filmările se vor desfășura în intervalul orar 11-23, pe strada Nicolae Bălcescu, în Piața Mare, pe strada Ocnei, pe strada Turnului și în Pasajul Scărilor. Traficul nu se va închide ci vor exista întreruperi scurte.

Serialul TV, în coproducția Companiei Castel Film și a televiziunii coreene KBS, este unul de ficțiune, acțiunea având loc în mai multe țări printre care și România. Tot astăzi, se filmează și în localitatea Gârbova, din județul Alba. Aici se vor filma mai multe secvențe la cimitirul evanghelic și drumul de pe dealul din apropierea locului de veci, informează televiziunea Alba TV.
Acțiunea filmului e plasată într-un spital, Spitalul Oncologic Taemin, unde un doctor-vampir încearcă să vindece pacienții aflați în stadiul terminal al bolii.
Primul episod din serialul ”Blood” va apărea în luna februarie.
sursa: http://www.turnulsfatului.ro/
Speram ca nu va fi ultimul serial filmat aici, si ca ascest eveniment va crea mai multe legaturi dintre Romania si Coreea de Sud!

3 gânduri despre ”Al doilea serial coreean filmat in Romania!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s