O altfel de nunta

Doi tineri care locuiesc in New York, insa sunt născuti în Coreea de Sud, au hotarat sa isi uneasca destinlele. Nimic iesit din comun pana aici. Au vrut o nunta diferita, o nunta organizata intr-un loc special, o nunta care le-ar putea oferi șansa de a-si arăta statutul de cetățeni la nivel mondial…asa au ajuns sa aleaga Romania.

Mai exact satul Corbi din Arges. Daca tot urmau se cunune in Romania, s-au gandit sa o faca ca la carte: sa imbrace costumul traditional romanesc, sa asculte muzica romaneasca, sa manance romaneste, pe scurt voiau o nunta pur romaneasca.

A venit si ziua cea mare. Pe 2 septembrie 2014 tradiții de sute de ani, au fost readuse la viață în satul Corbi. Sătenii au purtat costume tradiționale, după mai mult de 20 de ani, cântece vechi au răsunat din nou si dansurile populare au unit si distrat nuntasii .

Traditional-wedding-in-Romania-Corbi-Village-Arges-County-organized-by-Pure-Romania-Travel-agency-Foto-credits-FotografulTAU-4.jpg.pagespeed.ce.VbrG73OVVR Traditional-wedding-in-Romania-Corbi-Village-Arges-County-organized-by-Pure-Romania-Travel-agency-Foto-credits-FotografulTAU-10.jpg.pagespeed.ce.mngRX5K4RC Traditional-wedding-in-Romania-Corbi-Village-Arges-County-organized-by-Pure-Romania-Travel-agency-Foto-credits-FotografulTAU-91 Traditional-wedding-in-Romania-Corbi-Village-Arges-County-organized-by-Pure-Romania-Travel-agency-Foto-credits-FotografulTAU-111 Traditional-wedding-in-Romania-Corbi-Village-Arges-County-organized-by-Pure-Romania-Travel-agency-Foto-credits-FotografulTAU-141 Traditional-wedding-in-Romania-Corbi-Village-Arges-County-organized-by-Pure-Romania-Travel-agency-Foto-credits-FotografulTAU-151 Traditional-wedding-in-Romania-Corbi-Village-Arges-County-organized-by-Pure-Romania-Travel-agency-Foto-credits-FotografulTAU-181 Traditional-wedding-in-Romania-Corbi-Village-organized-by-Pure-Romania-Travel-agency-Foto-credits-FotografulTAU-12 Traditional-wedding-in-Romania-Corbi-Village-organized-by-Pure-Romania-Travel-agency-Foto-credits-FotografulTAU-31 Traditional-wedding-in-Romania-Corbi-Village-organized-by-Pure-Romania-Travel-agency-Foto-credits-FotografulTAU-91 Traditional-wedding-in-Romania-Corbi-Village-organized-by-Pure-Romania-Travel-agency-Foto-credits-FotografulTAU-101

Se pare ca strainii apreciaza mai mult la traditiile noastre decat o facem noi…

sursa: http://www.pure-romania.com

2 gânduri despre ”O altfel de nunta

  1. Ann Sefir zice:

    SPLENDID ! poate ne trezim ! sa te imbraci in costum national/popular este superb ! avem un folclor atat de bogat si de minunat , dar preferam lameul …? Am uitat de fascinatia lui Matisse pt ia romaneasca ! de reconsiderarea si innobilarea costumului popular de catre regina Maria ! uitam prea repede de noi insine !

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s