Top BFF actori in viata reala

In majoritatea dramelor coreene protagonistul are un „cel mai bun prieten” de la care cere sfaturi atunci cand se afla in impas. Aceste prietenii par destul de stanse si ne fac sa ne intrebam daca si in viata reala actorii se inteleg la fel de bine.

Ei bine, iata actorii care sunt cei mai buni prieteni si dupa ce camerele de filmat se opresc!

1. Lee Kwang Soo si Song Joong Ki

1.1 1

l

Când cei doi au jucat in „Nisa Guy”, nu s-au prefacut! Sunt cei mai buni prieteni. S-au cunoscut cand au participat la ” Running Man”. Potrivit surselor Kwang Soo este singura celebritate care a fost invitata in casa lui Song Joong Ki si recent Song Joong Ki a folosit una dintre zilele sale libere din armata pentru a participa la nunta surorii lui Kwang Soo.

2. Jung Il Woo, Lee Min Ho si Kim Bum

Jung_Il_Woo_Kim_Bum_LMH

p6ntmne5imlc0e0rirr5

Lee Min Ho și Jung Il Woo se cunosc din generala. Acestia au devenit prieteni in urma unui accident de masina destul de grav în timp ce erau in vacanță în 2006. Jung Il Woo s-a imprietenit cu Kim Bum in timp ce filmau „Unstoppable High Kick” și a spus ca Kim Bum este ca un frate pentru el. Pe cei trei nu ii vedem de multe ori impreuna din cauza programelor haotice, dar mereu se invita reciproc la evenimente.

3. Han Ye Seul si Jung Ryeo Won

HanYeSeul_JungRyeoWon_G3gLfnD_YTiTFn7

Cele două sunt BFF de ani de zile. Recent au fost într-o mica escapada de shopping la Paris.

4. So Ji Sub si Song Seung Hun

song-seung-hun-so-ji-sub

photo118014

Prieteni de peste douăzeci de ani, înainte ca vreunul dintre ei sa fie celebru, cei doi încă isi fac timp sa se intalneasca din cand in cand. Într-un interviu in 2014, Song Seung Hun a dezvaluit  faptul ca atunci când se intalnesc la „un pahar”, Ji Sub obisnuieste sa cante rap si hip hop.

5. Jeon Ji Hyun si Lee Young Ae

jeon-ji-hyun-lay-chong-vi-nguong-mo-lee-young-ae-fe07fa Lee_Young_ae_jeonjihyun

Actritele s-au cunoscut la filmarea unei reclame. La prima aniversare a gemenilor lui Lee Young Ae in 2012, Jeon Ji Hyun a fost singura celebritatate care a fost invitata la eveniment.

6. Yoochun si Lee Tae Sung

30mq040 yoochun-passed-out

Desi au fost rivali în „Rooftop Prince”, cei doi au devenit prieteni apropiati pe platourile de filmare. De asemenea Lee a fost cel care l-a consolat pe Park, după moartea tatălui său. Lee Tae Sung a spus despre prietenia lor: „Trebuie doar să spunem câteva cuvinte unul celuilalt și ne dam seama la ce ne gândim.”

7. Kim Woo Bin si Lee Jong Suk

kim-woo-bin-lee-jong-suk

LJS_Cry_FY4o6GH LJS_KWB LJSKWB tumblr_inline_nbw4q7Oz1N1r35jsa tumblr_mqwxmqZjLd1s5lzhjo4_250

Ei reprezinta prietenia pura! Cu totii ne amintim momentul in care Kim Woo Bin a avut o apariție surpriză la fan-meetingul lui Lee Jong Suk si acesta a inceput sa planga. Awwww!

8. Cha Tae Hyun, Kim Jong Kook, si Jang Hyuk

8262562_f520

Toti născuti în Anul Dragonului 1976, acesti trei „Dragon Brothers” s-au sprijinit reciproc ani de zile. Cha Tae Hyun și Kim Jong Kook vor apărea împreună în „Producers” care va fi difuzat de pe 15 mai!

9. Lee Seung Gi si Lee Seo Jin

lee-seung-gi-lee-eo-jin-hook-entertainment

Lucrează cu aceeași agenție, si-au petrecut Crăciunul împreună și au mers in vacante impreuna. Au jucat recent în filmul „Love Forecast”.

10. IU si Suzy

iu-suzy descărcare (1)

Cele doua s-au cunoscut pe platourile de filmare ale dramei „Dream High”. De atunci apropiatii spun ca sunt  precum magnetii deoarece sunt impreuna mai tot timpul.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s