“Superman Returns”- Song Il Gook se va retrage din show?!

“Superman Returns” PD Says They Do Not Know If Song Il Gook Will Step Down From the Show

După confirmarea unei noi familii care se va alatura emisiunii „Superman Returns” producătorul Kang Bong Kyu a anunțat că s-ar putea ca o alta familie sa paraseasca show-ul.

PD-ul Kang Bong Kyu a declarat pentru MyDaily: „Lee Dong Gook a decis să ramana în emisiune, dar din cauza programului său, nu va putea participa în mod regulat la fel ca ceilalți părinți. Trebuie să isi ia zile libere pentru a filma pentru spectacol.

În ceea ce il privește pe Song Il Gook, despre care s-a zis ca s-ar retrage din „Superman Returns”, pentru a juca in drama KBS „Jang Young Sil”, producătorul a comentat: „Deocamdata, el nu a vorbit cu noi nici despre drama si nici nu ne-a spus ca se va retrage din show. Sunt ca si voi curios să văd ce decizie va lua Song Il Gook.

El a mai afirmat că ar dori să continue să lucreze cu Song Il Gook și tripletii. „Sincer, vreau să continui să lucrez cu el. Aceasta este atat dorinta staffului cat si a telespectatorilor. Cu toate acestea, totul depinde de decizia pe care Song Il Gook o va lua „

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s