Son Ye-jin si Park Hae-il joaca impreuna in ‘Princess Deokhye’

Nou proiect al directorului Heo Jin-ho „Princess Deokhye” a starnit atentie inca de cand era in stadiul incipient de planificare. Filmul este bazat pe bestseller-cu același titlu publicat în 2009.

Este o poveste despre ultima femeie din familia roiala a Joseonului Printesa Deokhye, fiica regelui Gojong . Son Ye-jin preia rolul principal, cel al Printesei.  Avand in vedere ca este una dintre actritele de top din Coreea se asteapta sa transpuna viața aspră a Printesei Deokhye cum nu se poate mai bine prin performanțele sale detaliate și profunde.

Printesa Deokhye a fost luată ostatica în Japonia si a încercat să fie o speranță pentru coreeni infruntand momentele dificile pe care le-a intalnit.

Actorul Park Hae-il il va juca pe Jang Han un activist independent, un om cu o inima nevinovata, care si-a dedicat viața pentru o femeie.

Cu directorul Heo Jin-ho si actorii Son Ye-jin și Park Hae-il aproape, „Princess Deokhye” se asteapta sa fie filmul anului 2016. Filmarile vor începe în luna septembrie.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s