Kim Woo-bin si Suzy impreuna in ‘Uncontrollably Fond’

Kim Woo-bin și Suzy au confirmat rolurile pentru „Uncontrollably Fond” (titlu provizoriu).

„Uncontrollably Fond”, este programat să fie difuzat în 2016, si descrie o poveste de dragoste fierbinte între un bărbat și o femeie, care au fost separati în copilărie din cauza unei relații de rău augur și acum, dupa cativa ani se reintalnesc la locul de munca: unul e un superstar extrem autoritar si arogant (cred ca v-ati dat seama cine il va interpreta) și celelalt este producător.

Fiind un proiect de întoarcere al scriitorului Lee Hee-Kyeong, care a scris ‘Sorry, I Love You’ si „Nice Guy”  drama este anticipata. Kim Woo-bin va juca rolul lui Sin Joon-Yeong, un superstar Hallyu care captiveaza inimile femeilor pozand in tipul perfect si inteligent. Suzy o va interpreta pe No-eul, un producător de programe documentare.

„Uncontrollably Fond” ii readuce pe Kim Woo-bin și Suzy pe micile ecrane dupa trei ani. Kim Woo-bin se întoarce dupa drama „Moștenitori” (2013) și Suzy dupa „Gu Family Book” (2013).

Compania de productie, Samhwa Networks: „Suntem extrem de incantati ca scriitorul Lee Kyeong-hee și actorii  Kim Woo-bin și Suzy s-au alăturat noului proiect, „Uncontrollably Fond „.  Vom lucra din greu pentru a produce o drama de înaltă calitate pentru anul 2016. In prezent discutăm cu compania de difuziune pentru a stabili data la care vor incepe filmarile si data la care se va difuza drama.”

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s