Kim Woo-bin si Suzy impreuna in ‘Uncontrollably Fond’

Kim Woo-bin și Suzy au confirmat rolurile pentru „Uncontrollably Fond” (titlu provizoriu).

„Uncontrollably Fond”, este programat să fie difuzat în 2016, si descrie o poveste de dragoste fierbinte între un bărbat și o femeie, care au fost separati în copilărie din cauza unei relații de rău augur și acum, dupa cativa ani se reintalnesc la locul de munca: unul e un superstar extrem autoritar si arogant (cred ca v-ati dat seama cine il va interpreta) și celelalt este producător.

Fiind un proiect de întoarcere al scriitorului Lee Hee-Kyeong, care a scris ‘Sorry, I Love You’ si „Nice Guy”  drama este anticipata. Kim Woo-bin va juca rolul lui Sin Joon-Yeong, un superstar Hallyu care captiveaza inimile femeilor pozand in tipul perfect si inteligent. Suzy o va interpreta pe No-eul, un producător de programe documentare.

„Uncontrollably Fond” ii readuce pe Kim Woo-bin și Suzy pe micile ecrane dupa trei ani. Kim Woo-bin se întoarce dupa drama „Moștenitori” (2013) și Suzy dupa „Gu Family Book” (2013).

Compania de productie, Samhwa Networks: „Suntem extrem de incantati ca scriitorul Lee Kyeong-hee și actorii  Kim Woo-bin și Suzy s-au alăturat noului proiect, „Uncontrollably Fond „.  Vom lucra din greu pentru a produce o drama de înaltă calitate pentru anul 2016. In prezent discutăm cu compania de difuziune pentru a stabili data la care vor incepe filmarile si data la care se va difuza drama.”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s