Actritele si…salariile lor

Cele mai bine tratate actrițe sunt, desigur, Lee Young-ae și Jeon Ji-Hyeon. Ele sunt „crema” si cu siguranta merita pe deplin fiecare banut. Lee Young Ae, care așteaptă cu nerăbdare să revina cu drama „Saimdang, The Herstory”, castiga si prin simpla prezenta. Emperor’s Group co-producătorul a investit 10 miliarde WON (330,747.39 RON) în drama. Aceasta se datorează popularitatii lui Lee Young Ae în regiunea chineză.

Jeon Ji-Hyeon a jucat în drama „My Love from the stars”, dupa 14 de ani de absenta (in 1999 „Happy Together”) . Plata ei pe episod a fost de 100 de milioane de won (330,747.39 RON). Sponsorii și agențiile de publicitate au concurat unul cu altul pentru a ajunge la ea.

Song Hye Kyo urmeaza. Ea este in aceeași barcă cu scriitoarea Kim Eun-Sook . A fost platita cu 50 de milioane WON (16,537.37 RON) pe episod, in drama „That Winter, the Wind Blows”.

Choi Ji-woo, de asemenea, a semnat pentru 50 de milioane WON pe episod cu tvN. Totodata este actrita cea mai bine platita de la deschiderea stației de emisie.

Kim Tae-hee primeste 40 de milioane WON  (13,229,895 RON) pe episod. A scazut putin fiind luat in considerare esecul din „Jang Ok-Jeong”.

Kong Hyo-jin este in top cu 35 de milioane WON (11,576,159 RON). Cu toate acestea, a recunoscut ca plata pentru „Producers” a fost mai mică decât cea primita  pentru „It’s OK, That’s Love”.

Park Bo-Yeong a „crescut” la 30 de milioane WON (9,922,422 RON) în doar 7 ani de actorie.

 Park Shin Hye-primeste mai puțin decât se aștepta, doar 25 de milioane WON (8.268.685 RON) Toată lumea se asteapta ca in urmatoarea ei dramă sa fie plătita mult mai mult dupa succesul din „Pinocchio”.

Starurile idol și actrițele Suzy și Yoona sunt plătite undeva în jurul valorii de 20 de milioane WON (6,614,948 RON)

sursa: http://isplus.live.joins.com/

Un gând despre ”Actritele si…salariile lor

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s