Actorii si salariile lor

Daca tot am discutat despre averile pe care le-au strans actritele in acest an, a venit randul actorilor sa fie pusi la zid pentru a ne arata portofelele. (metaforic vorbind, desigur)

Va asteptati, sau nu, primul pe lista este nimeni altul decat „martianul” nostru venit dintre stele. Da! Este vorba despre Kim Soo-hyeon-I. Se pare ca e cel mai hot actor de anul acesta. Toate dramele si filmele in care a jucat au devenit unele de top, cel mai mult  castigand cu drama „My love from the Stars”. Totusi, luand in considerare succesul pe care il are, actorul nu a cerut mai mult decat loialitate in schimbul rolului de la producatorul dramei „Producers”.

Pe acelasi loc se afla Hyeon Bin care s-a intors recent din armata. Gurile rele spun ca si-a inceput activitatea cu stangul in urma rolului din „Hyde, Jekyl and me”. Succesul l-a dobandit in urma rolului interpretat in „Secret Garden”…si pe buna dreptate il merita cu prisosinta!

Atat Hyeon Bin cat si Kim Soo-hyon-I castiga pe episod nu mai putin de 100 de milioane de won….plus cateva bonusuri…nesemnificative :)) (330,747.39 RON)

Mai coboram in top si ii gasim pe So Ji-sub si Jo In-Seong, alte doua piese de colectie as putea zice.

Goana dupa fantome din „Master’s Sun” i-a adus lui So Ji-sub 80 de milioane de won de episod. Talentul actoricesc se pare ca e bine platit.

Aceasi ratie a primit-o si Jo In-Seong. Cel mai bine a fost platit pentru „That Winter, the Wind Blows”. Song Joong-ki a dat si el lovitura cu rolul din „Descendant of the Sun”, primind tot 80 mil won.

Kim Woo-bin, Lee Min-ho, Lee Jong-suk, Joo Won si Ji Chang-wook sunt platiti in functie de…cat vor.  Toate agentiile ii vor in echipele lor si sunt dispusi sa plateasca oricat pentru a-i manageria. Populatitatea lor creste pe zi ce trece in Coreea, dar si in alte tari precum China unde sunt extrem de bine primiti si la fel de bine platiti.

Hyung Sik din „The Heirs” a primit doar  10 million pe episod. Yook Seong-jae si Lee Joon se afla tot pe aceeasi linie. De ce nu sunt platiti pe masura reputatiei lor? Ei bine, atat timp cat nu au rolurile principale intr-o drama, primesc cat ar trebui sa primeasca orice actor cu rol secundar.  Ce-i drept, nici actorii nu cer mai mult deoarece au propriile cariere muzicale.

Pentru a afla cat castiga actritele click AICI!

sursa: http://isplus.joins.com/

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s