Jang Hyeok, Yoo Ah-in si Song Il-gook-noii eroi din Dramele istorice

Mult anticipatele drame KBS „Jing Bi-rok” si MBC „Splendid Politics”  se pare ca nu au avut succesul pe care toti il asteptau. Oare, cu aceste trei mari staruri ca personaje principale urmatoarele drame istorice vor avea succes?!

Jang Hyeok, Yoo Ah-in si Song Il-gook vin in ajutorul producatorilor si vor juca in dramele KBS 2TV „God of Trade – Innkeeper 2015”, SBS „Six Flying Dragons” si KBS 1TV „Jang Young-sil”.

Jang Hyeok va intra primul in scena pe 23 septembrie. Va juca in „God of Trade – Innkeeper 2015″ dand viata unui negustor pe nume Cheon Bong-sam. Povestea este bazata pe nuvela „Innkeeper” scrisa de Kim Joo-yeong. Asteptarile sunt destul de mari, luand in considerare succesul pe care l-au avut majoritatea dramelor in care a jucat Jang Hyeok. Aici putem aminti „The Slave Hunters” (Vanatorul de sclavi)  „Deep-rooted Tree” (Copacul cu radacini adanci) si multe altele.

Yoo Ah-in este urmatorul in „Six Flying Dragons„. Are rolul lui Tae Jong Lee Bang-won. „Six Flying Dragons” este povestea de succes a lui Lee Bang-won. Drama apare pe 5 octombrie. Si el are experienta in dramele istorice. A jucat in „Jang Ok Jung, Living in Love”, „Sungkyunkwan Scandal”

Ultimul, dar nu cel din urma este Song Il-gook. De cand asteptam o noua drama cu Il-gook? Ei bine, din 2011! A venit timpul ca actorul sa reintre in casele noastre, prin intermediul micilor ecrane. De data acesta are rolul unui om de stiinta din dinastia Joseon, numit Jang Young-si. Drama apare in ianuarie 2016. Totusi, stati linistiti ca nici de tripleti nu scapati! Chiar daca Song Il-gook a acceptat acest rol, va continua si cu „The Return of Superman”.

Ce drama credeti ca va avea mai mult succes?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s