City Hunter

City Hunter este o drama Sud-Coreana care poate fi vazuta atat de publicul feminin datorita frumoasei povesti de dragoste dar si masculin datorita actiunii. Personajele principale sunt Lee Min Ho, Park Min Young si Lee Joon Hyuk. A fost difuzat in premiera pe 25 Mai 2011, iar ultimul episod s-a difuzat pe data de 28 Iulie 2011. Serialul este bazat pe seria manga City Hunter scrisa de Tsukasa Hojo.

Povestea începe în 1983. Președintele Sud-Corean și delegații săi sunt în Myanmar pentru o sedință. În timpul sedinței o bombă „plantată” de Coreea de Nord explodează omorând cațiva oficiali de rang înalt. Acest eveniment istoric este numit atentatul Rangoon. Pentru a-și lua revanșa cinci funcționari Sud-Coreeni planifica o operațiune de intrare în armata Nord Coreană. Astfel organizează o trupă de 21 de oameni pentru a executa planul. După ce misiunea se încheie, trupele trebuie să înoate pâna la submarine pentru a ajunge acasă. Dar pentru a nu izbucni un război între cele doua țări acestia sunt uciși înainte să apuce să urce în submarine. Singurul supraviețuitor este Lee Jin Pyo, acesta a supraviețuit datorită prietenului său Park Moo Yul, care se pune în fața glonțului. Jin Pyo înoată înapoi la țărm și se întoarce în Coreea de Sud, unde a afla că există un total de cinci funcționari responsabili pentru uciderea camarazilor săi.

Promițând să-și răzbune tovarășii săi căzuți,el răpește pe fiul lui Moo Yul pentru sugari și fuge la Triunghiul de Aur. Acolo el crește copilul ca și cum ar fi al lui și îl pregătește intens pentru răzbunare. În urma unui atac asupra satului, Jin Pyo îi mărturisește copilului Lee Yoon Sung (Lee Min Ho) planul său.

Șapte ani mai târziu, după ce a terminat cu succes anii de colegiu și de a atinge un doctorat în Statele Unite, de la Institutul de Tehnologie din Massachusetts, Yoon-Sung se întoarce în Coreea de Sud și-a îndeplinit planul de tatal vitreg pentru răzbunare.El intră înCasa Albastră(Casa Albă a Coreenilor) ca expert IT în cadrul echipei de Rețeaua Națională de comunicare. El este avertizat de Jin-pyo a nu avea încredere în nimeni și niciodată să nu se încadrează în dragoste, ca acest lucru va pune oamenii în jurul lui în pericol.

În Casa Albastră, el întâlnește garda de corp a lui Kim Na Na (Park Min Young). Povestea de dragoste și răzbunare începe. Dupa ce unul din cei cinci guvernanți a fost prins de Lee Yoon Sung, autoritățile Coreene sunt în alertș și încearcă să îl prindă pe acest „City Hunter”. Dupa mai multe lovituri date de City Hunter, poliția încearcă să afle cine este acesta. Kin Nana afla cine este acesta și îl ajută cu răzbunarea deși acesta încearcă să o țină departe.

Partea interesantă apare atunci când Lee Yoon Sung află tot adevărul. Tatăl sau adevarat nu este Park Moo Yul ci președintele, unul dintre cinci membri care au ordonat uciderea oameniilor în apele Naampo. În cele din urmă toate se rezolvă iar iar cei doi îndrăgostiți pot fi împreună.

Aceasta drama mi-a placut enorm si am in plan sa o revad…cat se poate de curand!

Distributia

City Hunter-Lee Min-Ho1.jpg City Hunter-Park Min-Young1.jpg City Hunter-Lee Jun-Hyuk1.jpg City Hunter-Hwang Sun-Hee1.jpg City Hunter-Goo Ha-Ra1.jpg
Lee Min-Ho Park Min-Young Lee Jun-Hyuk Hwang Sun-Hee Gu Ha-Ra
Lee Yun-Seong Kim Na-Na Kim Young-Joo Jin Soo-Hee Choi Da-Hye
City Hunter-Kim Sang-Jung1.jpg City Hunter-Cheon Ho-Jin1.jpg City Hunter-Kim Sang-Ho1.jpg City Hunter-Lee Seung-Hyeong1.jpg City Hunter-Baek Seung-Hyeon1.jpg
Kim Sang-Joong Cheon Ho-Jin Kim Sang-Ho Lee Seung-Hyeong Baek Seung-Hyeon
Lee Jin-Pyo Choi Eung-Chan Bae Sik-Joong Song Young-Duk Park Ho-Sik
City Hunter-Lee Kwang-Soo1.jpg City Hunter-Yang Jin-Sung1.jpg City Hunter-Jeong Jun1.jpg City Hunter-Choi Sang-Hun1.jpg City Hunter-Choi Jeong-Woo1.jpg
Lee Kwang-Soo Yang Jin-Sung Jeong Jun Choi Sang-Hun Choi Jung-Woo
Ko Ki-Joon Shin Eun-Ah Kim Sang-Kook Seo Yong-Hak Chun Jae-Man
Reclame

Un gând despre ”City Hunter

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s