Jaejoong (JYJ ) a trimis prima scrisoare din armata

Jaejoong ne-a induiosat inimile cu scrisoarea trimisa parintilor sai. Pe 15 aprilie, sora mai mare a lui Jaejoong JYJ  a postat pe Twitter o poză cu scrisoarea.

Unele părți ale scrisorii sunt neclare din motive de confidențialitate. In mare parte Jaejoong a impartasit gandurile si experientele traite după o săptămână de înrolare, precum și preocuparea sinceră pentru sănătatea părinților săi.

Dragă tată, mamă. A trecut exact o săptămână de când am venit aici. Oamenii spun ca timpul nu trece, dar iata ca a trecut în cele din urmă o saptamana.

 Nu știam că scriind o scrisoare părinților mei, voi avea atat de multe emotii . Acest loc numit armata m-a învățat deja aceasta lecție.

Cum stati cu sanatatea? Eu sunt la fel de sănătos ca întotdeauna și sunt bine. Oricum, vă rog să aveți grijă de voi și sper că fiecare zi a voastra este una fericita. Va iubesc tata, mama. „

De asemenea un alt recrut l-a mentionat pe Jaejoong intr-o scrisoare:

“Jaejoong hyung nu se comporta ca o celebritate, ci ca un frate. Este foarte prietenos. Toti cei din camera ne-am imprietenit si Jaejoong hyung chiar ne-a povestit cate ceva din culisele concertelor. Este foarte distractiv. Are foarte multi bani, dar nu este deloc arogant, chiar e ca un frate. Are ochii mari, nasul lung, piele alba si un corp frumos.”

Jaejoong_zpsvrmkbdko

Lasă un comentariu